Kennisbank

Let’s Free Encrypt (SSL) instellen in DirectAdmin  Print dit artikel

Instellen van het certificaat:
  • Ga naar SSL Certificates in uw DirectAdmin account.

• Selecteer Free & automatic certificate from Let’s Encrypt.

Wanneer u ook voor uw POP/IMAP en SMTP een beveiligde verbinding wilt instellen, dient u ook de mail sectie aan te vinken.

• Druk hierna op save.

Hierna wordt het certificaat gegenereerd en geïnstalleerd.

• Selecteer: ‘Use a symbolic link from private_html to public_html – allows for same data in http and https’
  • Druk vervolgens weer op save.
Uw site draait nu op https!
Let op: staan externe links op uw website, dient u ervoor te zorgen dat deze ook https zijn, anders zal het SSL certificaat niet correct werken.
Heeft een WordPress site, kunt u hiervoor de plugin ‘Really simple SSL’ gebruiken.

Mocht u nog vragen hebben, of de installatie wil niet lukken? Neem dan contact met ons op en wij helpen u weer snel verder.