Instellen e-mail  Print dit artikel

In onderstaande illustraties treft u het overzicht aan van de instellingen voor de e-mail.

Let op:
Bovenstaande instellingen werken alleen wanneer u een SSL certificaat heeft geinstalleerd.
Hoe u dit instelt, ziet u in de handleiding Let’s Free Encrypt (SSL) instellen in DirectAdmin

Gebruikt u geen SSL certificaat, selecteert u bij versleutelde verbinding de optie ‘geen’. De poorten worden hierdoor automatisch aangepast.
Verander echter wel bij de uitgaande e-mailinstelling poort 25 weer in poort 587.

Klik hier voor de e-mail instellingen voor Apple.