Wegwijzer LowBudgetHoster  Print dit artikel

Domeinen en hostingpakketten beheer je gewoon zelf via je account.

Via je account kun je onder andere:

• Nameservers wijzigen
  • Tenaamstelling wijzigen
  • Domeinen/pakketten opzeggen
  • Verhuiscodes aanvragen
  • Nieuwe domeinen/hostingpakketten bestellen
  • Betalen
  • Adreswijzigingen invoeren
  • Vanuit je account kun je inloggen in DirectAdmin

In DirectAdmin kun je bijvoorbeeld:

• Je emailadressen aanmaken en beheren
  • Je spamfilters instellen
  • Via Installatron WordPress (of een andere CMS) installeren zodat je een website kunt gaan maken
  • Backups van je website maken of een restore uitvoeren
  • En nog veel meer!

Eigenlijk regel je dus alles heel gemakkelijk zelf!
Maar heb je desondanks toch een vraag kun je deze gewoon mailen via het contactformulier.

Verlengen van domeinen en pakketten.

• Voordat je domein(en) en/of hostingpakket(ten) weer voor een jaar worden verlengd, ontvang je per email de factuur hiervoor. Bij niet tijdige betaling zullen wij je nog een herinnering per email sturen.

Is na de vermelde datum geen betaling ontvangen, dan zullen de diensten niet worden verlengd en worden opgeheven.

• Van belang is dus dat je er zelf voor zorgt dat wij beschikken over een juist emailadres.

Je kunt je gegevens wanneer nodig aanpassen in uw account.